Wie ben ik

EW-071211-Nancy-017aNancy Meijs, 55 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 20 en 22 jaar. Ik ben integratief therapeut, hypnotherapeut, orthopedagoog bij Inizo, trainer, video hometrainer, leerkracht, coach en counselor.

Ik heb een prachtige, drukke praktijk in Heemstede. Neem contact op om te voelen en te praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie opvoedingsondersteuning en gedragsproblemen en ik heb de Pabo gedaan.

Bij BGL heb ik de opleiding Integratieve psychotherapie, Counseling met verbeeldingskracht, Oplossingsgericht werken in relaties, Innerchild therapie en EMDR gevolgd. Bij Plata heb ik de opleiding Systemisch werk gevolgd en bij Annette Weers de opleiding Ademtherapeut.

Ik ben werkzaam geweest als groepsleider, maatschappelijk werker, pedagoog, trainer, vestigingsmanager van kinderdagverblijven, leerkracht in het basisonderwijs, videohometrainer in de jeugdgezondheidszorg en therapeut bij de opvoedpoli.

De combinatie van mijn vooropleidingen en lange ervaring maakt het mogelijk een breed scala aan vragen en klachten te bespreken en te behandelen voor iedereen vanaf 12 jaar.