Wie ben ik

EW-071211-Nancy-017aNancy Meijs, 52 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 17 en 19 jaar. Ik ben integratief therapeut, orthopedagoog bij Inizo, trainer, video hometrainer, leerkracht, coach en counselor.

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie opvoedingsondersteuning en gedragsproblemen en ik heb de Pabo gedaan.

Bij BGL heb ik de opleiding Integratieve psychotherapie, Counseling met verbeeldingskracht, Oplossingsgericht werken in relaties, Innerchild therapie en EMDR gevolgd. Bij Plata heb ik de opleiding Systemisch werk gevolgd.

Ik ben werkzaam geweest als groepsleider, maatschappelijk werker, pedagoog, trainer, vestigingsmanager van kinderdagverblijven, leerkracht in het basisonderwijs, videohometrainer in de jeugdgezondheidszorg en therapeut bij de opvoedpoli. De combinatie van mijn vooropleidingen maakt het mogelijk een breed scala aan vragen en klachten te bespreken en te behandelen voor iedereen vanaf 12 jaar.

Ik ben aangesloten bij de Codependentie Therapeut. Een netwerk van therapeuten die je kunnen begeleiden bij het doorbreken van ongezonde relatiepatronen, zoals relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst en bindingsangst, en kunnen helpen bij het aangaan van een gezonde relatie. Met een ander maar vooral bij jezelf.